Świeże specjały z makaronu z Piemontu
W małej fabryce makaronu w miejscowości Villanova d'Albenga w zachodniej Ligurii wszystko kręci się wokół typowych makaronów z regionu. Autentyczność, świeżość i precyzja są inspiracją do produkcji tych wyśmienitych ravioli: lokalni sprzedawcy są jednymi z preferowanych dostawców, świeże poranne zbiory gwarantują aromatyczne składniki, a tradycyjne przepisy inspirują smakoszy spoza Włoch.
-
Pastificio Plin Ravioli del Plin - nadziewane mięsem, 250 g
- Wołowina z Piemontu
- 100% włoskiej pszenicy durum
- Świeże jaja z wolnego wybiegu
-
Pastificio Plin Ravioli del Plin - z ziołami, 250 g
- Dzikie zioła z regionalnych zbiorów
- Bez sztucznych dodatków smakowych
- Świeże żółtka jaj
-
Pastificio Plin Taglierini - świeży makaron jajeczny wstążki, 250 g
- Szczególnie aromatyczny i delikatny
- Świeży produkt z Piemontu
- Idealny do makaronu z truflami
Wszystkie ceny zawierają VAT
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Dostawa w ciągu 2 - 3 dni.
Więcej niż 9.700 art.