Recheis Makaron ze starożytnej pszenicy płaskurki - Spaghetti

Klasyczny makaron wytwarzany z naturalnego, pradawnego ziarna

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Makaron jakiego jeszcze nie jadłeś. Spaghetti z naturalnych, pradawnych ziaren pszenicy płaskurki rozpieszcza podniebienie pełnym, orzechowym smakiem i chrupiącą konsystencją. Naturalnie uprawiane i produkowane w Austrii. Ponadto uprawa starych odmian zbóż sprzyja różnorodności biologicznej.

Spróbuj tego klasycznego makaronu z ulubionymi sosami takimi jak Bolognese lub Cabonara.

Czas gotowania: 8 minut

Przygotowanie:

  1. Na każde 100 g makaronu zagotować litr wody.
  2. Do wrzącej wody dodać sól i dodać wybraną ilość makaronu.
  3. Podczas gotowania należy co jakiś czas dokładnie mieszać makaron.
  4. Po około 8 minutach makaron jest ugotowany al dente.
  5. Ten makaron najlepiej podawać na ciepło z ulubionym sosem.
Marki: Recheis
Pochodzenie: Austria
Zrównoważony rozwój i neutralność klimatyczna w Recheis

Pasujące produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

ocen klientów po polski dla Recheis Makaron ze starożytnej pszenicy płaskurki - Spaghetti