Sapore di Sole Cecyu - sos z ciecierzycy
Fermentowana specjalność
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Bogaty w błonnik sos z ciecierzycy jest doskonałym substytutem oleju i octu, Jest wytwarzany przez fermentację włoskiej ciecierzycy. Zajmuje to od 14 do 18 miesięcy, wytwarzany jest produkt najwyższej jakości.
Marki: | Sapore di Sole |
---|---|
Pochodzenie: | Włochy |
ocen klientów po polski dla Sapore di Sole Cecyu - sos z ciecierzycy
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Cecyu - sos z ciecierzycy", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.250 art.