Simon Coll Hiszpańska czekolada do gotowania - 32% kakao

Bezglutenowa i wszechstronna

Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Podczas produkcji tej hiszpańskiej czekolady do gotowania o minimalnej zawartości kakao 32%, ziarna kakaowca zostały bardzo delikatnie uprażone, dzięki czemu ma ona łagodny smak i idealnie nadaje się do przygotowywania gorącej czekolady i może być również używana do pieczenia, na przykład do dekoracji ciast lub do robienia pysznych kremów wszelkiego rodzaju.

Marka Simón Coll działa zgodnie z zasadą "od ziarna do tabliczki" i do dziś sama praży i konszuje - dla najlepszej jakości i najlepszego smaku!

Marki: Simon Coll
Pochodzenie: Hiszpania

ocen klientów po polski dla Simon Coll Hiszpańska czekolada do gotowania - 32% kakao

Klienci, którzy nabyli "Hiszpańska czekolada do gotowania - 32% kakao", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder