Alternatywne rodzaje mąki do pieczenia
Starożytne zboża i alternatywne mąki: 1 - 30 z 62 artykułów
-
CAPUTO Mieszanka mąk bezglutenowych Fioreglut, 1.000 g
- Z mąką gryczaną
- Do chrupiących wypieków
- Z Włoch
-
Ölmühle Solling Ekologiczna mąka z orzechów laskowych, 500 g
- Wysokiej jakości aromatyczna mąka orzechowa
- Wysoka zawartość błonnika i białka
- Wegańska i bezglutenowa
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka z komosy ryżowej, bezglutenowa, 350 g
- Do pieczenia i gotowania
- Bomba witaminowa z dużą zawartością substancji odżywczych
- Naturalnie bezglutenowa
-
Rapunzel Organiczna mąka z łubinu, 250 g
- Delikatny, orzechowy smak
- Bogata w białko, błonnik i pierwiastki śladowe
- Idealna dla wegan, sportowców i aktywnych smakoszy
-
-
Alnatura Organiczna mąka kukurydziana, 500 g
- Bezglutenowa
- Do pieczenia i gotowania
- Sprawia, że wypieki są bardziej puszyste
-
Ölmühle Solling EG (WE) bio mąka sezamowa, 500 g
- Bezglutenowa
- Ostrożnie przetworzona
- Idealna do płatków śniadaniowych i deserów!
-
Ölmühle Solling Mąka orzechowa częściowo odolejona, 500 g
- Około 15% oleju orzechowego
- Idealna do ciast
-
Ölmühle Solling Mąka kokosowa częściowo odolejona, 500 g
- Wykonane ze świeżego miąższu kokosowego
- Około 7% oleju kokosowego
-
Ölmühle Fandler Organiczne mąka z siemienia lnianego, 400 g
- Delikatna suche w smaku
- Do chleba, ciast i ciastek
- Cenny składnik również do kuchni wegańskiej
-
Rapunzel Organiczna mąka lniana, 250 g
- Wszechstronne źródło białka i błonnika
- Zawiera kwasy tłuszczowe omega-3
- Do pieczenia, gotowania i jako zamiennik jajek
-
Arche Naturküche Bio mąka z gumy guar, bezglutenowa, 125 g
- Roślinny środek zagęszczający
- Z lub bez gotowania
- Bardzo wydajna
-
Alnavit Bio mąka, mieszanka uniwersalna, 500 g
- Bezglutenowa
- Do słodkich i pikantnych przepisów
- Bez cukru i drożdży
-
Ölmühle Solling Mąka lniana częściowo odolejona (Naturland), 500 g
- Z uznanego rolnictwa ekologicznego
- Orzechowy smak
- Do pieczenia
-
Sapore di Sole Bio mąka z ciecierzycy - bezglutenowa, 350 g
- Delikatny, orzechowy aromat
- Do wypieków, placków i innych
- Naturalnie bezglutenowa i lekkostrawna
-
Rapunzel Bio prażona mąka z ciecierzycy, 500 g
- Delikatnie orzechowy i subtelny aromat prażenia
- Zmielona z całych ziaren
- Do gotowania, pieczenia i zamiast jajka
-
Govinda Mąka migdałowa bio, 200 g
- Drobno zmielone
- Niższa zawartość tłuszczu
- Więcej białka i błonnika
-
Alnatura Bio mąka gryczana, 500 g
- Typowy, aromatyczny smak
- Do słodkich i pikantnych potraw
- 100% bezglutenowa i bogata w błonnik
-
Sapore di Sole Mąka orkiszowa - pszenica samopsza bio, 500 g
- Wysoka zawartość białka i błonnika
- Niskoglutenowa i organiczna
- Do pieczenia i gotowania
-
-
Ölmühle Solling Mączka z dyni częściowo odolejona, 500 g
- Z nieprażonych nasion dyni
- Około 10% -12% oleju z pestek dyni
- Doskonała do panierowania
-
Alnatura Bio ryżowa mąka pełnoziarnista, 500 g
- Pełnoziarnisty i drobno zmielony
- Środek wiążący i składnik do pieczenia
- Bezglutenowa i wegańska
-
-
Ölmühle Solling Mąka z nasion winogron częściowo odolejona, 500 g
- Około 5% oleju z pestek winogron
- Z czerwonych i białych winogron
- Tłoczona na zimno
-
-
Rapunzel Organiczna mąka kokosowa, 250 g
- Szczególnie delikatna i aromatyczna
- Zawiera wiele wartościowych składników odżywczych
- Do zup, wypieków, koktajli i innych
-
SteirerReis Fuchs Mąka gryczana "Heidenmehl", 400 g
- Z łuskanej kaszy gryczanej
- Wykonana z dbałością
- Idealna do gotowania
-
Ölmühle Fandler Organiczna mąka chia, 400 g
- Idealna do wiązania sosów i potraw
- Cenny dostawca Omega-3
- Delikatny aromat orzechowy
-
Govinda Mąka z manioku bio, 450 g
- Łagodny smak
- Szczególnie delikatna konsystencja
- Z błonnikiem
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka konopna, bezglutenowa, 350 g
- Aromatyczny, orzechowy smak
- Zawiera wiele witamin i kwasów omega
- Do słodkich i pikantnych wypieków
Nowe artykułu na blogu:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.350 art.