Alternatywne rodzaje mąki do pieczenia
-
Govinda Mąka migdałowa bio, 200 g
- Drobno zmielone
- Niższa zawartość tłuszczu
- Więcej białka i błonnika
-
Ölmühle Solling Mąka migdałowa częściowo odolejona, 500 g
- Idealna do delikatnych herbatników
- Wykonana z nieprażonych migdałów
- Około 12% oleju migdałowego
-
Alnatura Organiczna mąka kukurydziana, 500 g
- Bezglutenowa
- Do pieczenia i gotowania
- Sprawia, że wypieki są bardziej puszyste
-
Sapore di Sole Ekologiczna mąka teff, bezglutenowa, 350 g
- Delikatnie orzechowa i aromatyczna
- Do pieczenia i gotowania
- Bogata w białko i składniki odżywcze
-
Arche Naturküche Bio mąka z gumy guar, bezglutenowa, 125 g
- Roślinny środek zagęszczający
- Z lub bez gotowania
- Bardzo wydajna
-
Stöber Mühle Mąka samopsza bio, 800 g
- Orzechowy smak
- Mąka pełnoziarnista bogata w składniki odżywcze
- Do mieszania z innymi odmianami
-
Ölmühle Solling Mączka z dyni częściowo odolejona, 500 g
- Z nieprażonych nasion dyni
- Około 10% -12% oleju z pestek dyni
- Doskonała do panierowania
-
Sapore di Sole Bio mąka z ciecierzycy - bezglutenowa, 350 g
- Delikatny, orzechowy aromat
- Do wypieków, placków i innych
- Naturalnie bezglutenowa i lekkostrawna
-
Alnatura Bio ryżowa mąka pełnoziarnista, 500 g
- Pełnoziarnisty i drobno zmielony
- Środek wiążący i składnik do pieczenia
- Bezglutenowa i wegańska
-
Stöber Mühle Mąka z pszenicy płaskurki, 800 g
- Pikantny aromat
- Wiele cennych składników
- Do pieczenia i gotowania
-
Rapunzel Organiczna mąka lniana, 250 g
- Wszechstronne źródło białka i błonnika
- Zawiera kwasy tłuszczowe omega-3
- Do pieczenia, gotowania i jako zamiennik jajek
-
CAPUTO Mieszanka mąk bezglutenowych Fioreglut, 1.000 g
- Z mąką gryczaną
- Do chrupiących wypieków
- Z Włoch
-
Ölmühle Solling Mąka lniana częściowo odolejona (Naturland), 500 g
- Z uznanego rolnictwa ekologicznego
- Orzechowy smak
- Do pieczenia
-
Ölmühle Solling Mąka orzechowa częściowo odolejona, 500 g
- Około 15% oleju orzechowego
- Idealna do ciast
-
Alnatura Bio mąka sojowa, 300 g
- Delikatny smak własny
- Właściwości wiążące
- Wegańska, bezglutenowa, bogata w białko
-
Govinda Mąka z pestek winogron bio, 200 g
- Wysoka zawartość OPC
- Ponad 50% błonnika
- Niska zawartość sodu i bezglutenowa
-
Govinda Mąka z ciecierzycy bio, 350 g
- Do produkcji ciasta
- Do pieczenia i smażenia
- Do sosów
-
Govinda Mąka konopna, bio, 350 g
- Orzechowy smak
- W jakości surowej żywności
- Do pieczenia
-
Ölmühle Solling Ekologiczna mąka z orzechów laskowych, 500 g
- Wysokiej jakości aromatyczna mąka orzechowa
- Wysoka zawartość błonnika i białka
- Wegańska i bezglutenowa
-
Alnatura Bio mąka z ciecierzycy, 400 g
- Mocny, orzechowy aromat
- Do naleśników i innych
- Naturalnie wegańska i bezglutenowa
-
Alnatura Bio mąka gryczana, 500 g
- Typowy, aromatyczny smak
- Do słodkich i pikantnych potraw
- 100% bezglutenowa i bogata w błonnik
Wszystkie ceny zawierają VAT
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 10.700 art.