Mąka do gotowania i pieczenia
Mąka: 1 - 30 z 93 artykułów
-
CAPUTO Mąka pszenna Cuoco, 1.000 g
- Idealna do pieczenia pizzy
- Bardzo elastyczna
- Większa zawartość białka
-
Alnatura Bio mąka pszenna typ 405, 1 kg
- Idealna do ciast i jasnych wypieków
- Bardzo drobna zmielona
- Organiczna jakość z Niemiec
-
-
Alnatura Bio mąka pszenna typ 550, 1 kg
- Idealny do ciasta na pizzę i ciast drożdżowych
- Drobno zmielona
- Jakość organiczna z Niemiec
-
CAPUTO Mąka z pszenicy durum do makaronu, 1.000 g
- Elastyczne, drobno porowate ciasto
- Idealna do wyrobu domowego makaronu
- Również do słonych wypieków
-
Alnatura Bio mąka orkiszowa typ 630, 1 kg
- Idealna do ciast i jasnych wypieków
- Bardzo drobno zmielona
- Organiczna jakość z Niemiec
-
-
Sapore di Sole Bio Perciasacchi - pełnoziarnista semolina z pszenicy durum, 1.000 g
- Bogata w błonnik i składniki odżywcze
- Delikatnie zmielona kamieniem w Modica
- Do pieczenia i gotowania
-
CAPUTO Mąka z pszenicy miękkiej Manitoba typ 0, 1.000 g
- Do ciast o długim czasie wyrastania
- Świetna do panettone
- Z Włoch
-
Alnatura Bio mąka orkiszowa typ 1050, 1 kg
- Idealna do chleba i pieczywa
- Lekko zmielona
- Jakość organiczna z Niemiec
-
CAPUTO Mieszanka mąk bezglutenowych Fioreglut, 1.000 g
- Z mąką gryczaną
- Do chrupiących wypieków
- Z Włoch
-
Sapore di Sole Bio mąka z pszenicy miękkiej typ 1, 1 kg
- Różnorodna mąka pszenna
- Mielona kamieniem energią wodną
- Zawiera wiele wartościowych składników odżywczych
-
Alnatura Bio pełnoziarnista mąka orkiszowa, 1 kg
- 100% orkiszu
- Do pieczenia i gotowania
- Z upraw Bioland
-
Mulino Sobrino Mąka jęczmienna bio, 900 g
- Zawiera niezbędne kwasy tłuszczowe
- Do pieczenia i gotowania
-
Alnatura Bio mąka z ciecierzycy, 400 g
- Mocny, orzechowy aromat
- Do naleśników i innych
- Naturalnie wegańska i bezglutenowa
-
Sapore di Sole Bio mąka kukurydziana (gruboziarnista), 1 kg
- Aromatyczna o przyjemnych ziarnach
- Do pikantnych i słodkich potraw
- Pełnowartościowa i bezglutenowa
-
-
Alnatura Organiczna mąka kukurydziana, 500 g
- Bezglutenowa
- Do pieczenia i gotowania
- Sprawia, że wypieki są bardziej puszyste
-
Alnatura Pełnoziarnista mąka pszenna Bio, 1 kg
- Do pieczenia i gotowania
- Zmielona z całego ziarna
- Zachowane zostały warstwy zarodkowe i powierzchniowe
-
Rapunzel Organiczna mąka z łubinu, 250 g
- Delikatny, orzechowy smak
- Bogata w białko, błonnik i pierwiastki śladowe
- Idealna dla wegan, sportowców i aktywnych smakoszy
-
Rapunzel Organiczna mąka lniana, 250 g
- Wszechstronne źródło białka i błonnika
- Zawiera kwasy tłuszczowe omega-3
- Do pieczenia, gotowania i jako zamiennik jajek
-
-
Arche Naturküche Bio mąka z gumy guar, bezglutenowa, 125 g
- Roślinny środek zagęszczający
- Z lub bez gotowania
- Bardzo wydajna
-
Ölmühle Fandler Organiczne mąka z siemienia lnianego, 400 g
- Delikatna suche w smaku
- Do chleba, ciast i ciastek
- Cenny składnik również do kuchni wegańskiej
-
Govinda Mąka migdałowa bio, 200 g
- Drobno zmielone
- Niższa zawartość tłuszczu
- Więcej białka i błonnika
-
Rapunzel Bio prażona mąka z ciecierzycy, 500 g
- Delikatnie orzechowy i subtelny aromat prażenia
- Zmielona z całych ziaren
- Do gotowania, pieczenia i zamiast jajka
-
Sapore di Sole Bio mąka z ciecierzycy - bezglutenowa, 350 g
- Delikatny, orzechowy aromat
- Do wypieków, placków i innych
- Naturalnie bezglutenowa i lekkostrawna
-
-
Sapore di Sole Bio mąka ryżowa pełnoziarnista - bezglutenowa, 350 g
- Alternatywa dla mąki o delikatnym smaku
- Idealna do pieczenia i zagęszczania
- Delikatnie mielona kamieniem i bezglutenowa
-
Nowe artykułu na blogu:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.500 art.