Sosy od ConFusion
Sosy: 17 artykułów
-
ConFusion Zielona tajska pasta curry, 70 g
- Średnio ostra
- Bez dodatków
- Można łączyć na wiele sposobów
-
ConFusion Żółta tajska pasta curry, 70 g
- Średnio ostra po ostra
- Bez dodatków
- Uniwersalne zastosowanie
-
ConFusion Yamaroku Shoyu „Tsurubishio” – Saishikomi dojrzewające przez 4 lata, 145 ml
- Podwójna fermentacja (Saishikomi)
- Dojrzewający w drewnianych beczkach przez 4 lata
- Szczególnie gęsty smak
-
ConFusion Gari Gari - sos umami z czarnym czosnkiem, 180 ml
- Czysta różnorodność smaków
- Wegański i bezglutenowy
- Wszechstronny jako dip i sos
-
ConFusion Yui Shoyu – sos sojowy Koikuchi BIO dojrzewający ponad 14 miesięcy, 300 ml
- Czas dojrzewania od 14 do 18 miesięcy
- Piękne pudełko upominkowe
- Wyprodukowano w Japonii
-
ConFusion Czerwona tajska pasta curry, 70 g
- Średnio ostre po ostre
- Bez dodatków
- Może być używana na wiele sposobów
-
ConFusion Yuzu Kosho zielona - pasta chili z yuzu, 50 g
- Z prawdziwego yuzu
- Pikantna i owocowa
- Idealna do mięs i ryb
-
ConFusion Usukuchi Shoyu - jasny sos sojowy, 500 ml
- Idealny do dashi i warzyw
- Fermentacja w drewnianej beczce
- Wyprodukowano w Japonii
-
ConFusion Shiro Tamari - biały sos tamari bez soi, 300 ml
- Nie zawiera soi
- Bursztynowy kolor i łagodny smak
- Odpowiedni do jasnych sosów
-
ConFusion Isegura Shoyu - dojrzały sos sojowy "Hibiki" z beczki drewnianej, 200 ml
- Gładki i jednocześnie pełny
- Tradycyjnie dojrzewa w kioke
- Idealny jako codzienny sos sojowy
-
ConFusion Tajska pasta curry Massaman, 70 g
- Łagodna po średnio ostrą
- Bez dodatków
- Może być również stosowana jako przyprawa
-
ConFusion Yuzu Kosho zielona - pasta chili z yuzu, 40 g
- Organiczna jakość z Japonii
- Świeży i pikantny smak
- Do sushi, mięsa i warzyw
-
ConFusion Yamaroku Ponzu z Yuzu i Sudachi, 145 ml
- Uszlachetniony sokiem yuzu i sudachi
- Wyprodukowany z tradycyjnego sosu sojowego
- Do sushi, sałatek i tatara
-
ConFusion BIO Yuzu Kosho czerwona - pasta chili z yuzu, 40 g
- Owocowy i pikantny smak
- Wyprodukowano w Japonii
- Wszechstronne zastosowanie
-
ConFusion Yamaroku Kikitsuyu - 2 lata dojrzewające Tsuyu, 145 ml
- Dojrzewa w tradycyjnych drewnianych beczkach
- Dopełniony bonito i kombu
- Idealny do zup i dipów
-
ConFusion Hi Bi Kore Kojitsu - dojrzewający 18 miesięcy sos sojowy Koikuchi, 300 ml
- Ciemny Koikuchi Shoyu
- Wyprodukowano w Shiga, Japonia
- Złożony smak
-
ConFusion Tamari Shoyu "Nagara" - sos sojowy Tamari dojrzewający przez 2 lata, 500 ml
- Dojrzewa przez 2 lata w drewnianych beczkach Kioke
- Wyprodukowany bez pszenicy (bezglutenowy)
- Intensywny, czysty smak umami
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.950 art.