ConFusion Usukuchi Shoyu - jasny sos sojowy, 500 ml
Klasyka dla jasnych japońskich potraw
110,00 zł
(220,00 zł / l, włącznie z kwotą VAT 8%
Właściwości i zalety
- Idealny do dashi i warzyw
- Fermentacja w drewnianej beczce
- Wyprodukowano w Japonii
Nr art.: COF-F1255, EAN: 4906817000355
Opis
Ten jasny, słony sos sojowy jest tradycyjnie fermentowany w drewnianych beczkach. Jest niezbędny w kuchni japońskiej i idealnie nadaje się do aromatyzowania dashi, warzyw lub lekkich sosów.
Marki: | ConFusion |
---|---|
Uwaga dotycząca przechowywania: | Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Importer jako osoba odpowiedzialna w UE: | ConFusion - Asiatisch kochen, Wilhelm-Exner-Gasse 13, 1090, Wien, Austria, info@confusion-kochen.at, www.confusion-kochen.at |
Składniki
woda, soja, pszenica, sól
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 318 / 76 kj / kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0 g |
węglowodany | 9,9 g |
w tym cukier | 0 g |
białko | 9 g |
sól | 17 g |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla ConFusion Usukuchi Shoyu - jasny sos sojowy
Nowe artykułu na blogu:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 11.950 art.