ConFusion Yamaroku Shoyu „Tsurubishio” – Saishikomi dojrzewające przez 4 lata, 145 ml

Podwójnie fermentowany, dojrzewający przez cztery lata

Nowość w sklepie!

87,00 zł

(600,00 zł / l, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 145 ml

Produkt dostępny od 18 sierpnia

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej?

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej? Tego produktu aktualnie brak w magazynie, wkrótce będzie ponownie dostępny. Można go teraz zamówić - artykuł zostanie wysłany natychmiast po zaksięgowaniu towaru w magazynie. Zamknąć notatkę

Dostawa do wtorek, 19 sierpnia

Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Podwójna fermentacja (Saishikomi)
  • Dojrzewający w drewnianych beczkach przez 4 lata
  • Szczególnie gęsty smak

Nr art.: COF-F1003, EAN: 4535751000024

Opis

"Tsurubishio" należy do najwyższej klasy sosów sojowych. Podobnie jak Saishikomi, poddawany jest podwójnej fermentacji i dojrzewa przez cztery lata w drewnianych beczkach kioke. Rezultat: wyjątkowo gęsty smak o niezwykłej głębi.

Marki: ConFusion
Uwaga dotycząca przechowywania: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła
Składniki

woda, soja, sól, pszenica

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 ml
Zawartość energetyczna / spalania 632 / 151 kj / kcal
tłuszcz 0 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0 g
węglowodany 16,1 g
  w tym cukier 0 g
białko 16,1 g
sól 7,3 g

Polecamy

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla ConFusion Yamaroku Shoyu „Tsurubishio” – Saishikomi dojrzewające przez 4 lata