Indyk i kurczak Hütter Parówka wieprzowa "Frankfurter"

Często mylona z wiedeńskimi paróweczkami!

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Te kiełbaski frankfurterki są wytwarzane z najlepszej austriackiej wieprzowiny w południowo-wschodniej Styrii. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z różnicy między kiełbasą wiedeńską a frankfurterką i myśli, że to jedna i ta sama kiełbasa. Różnica polega jednak na tym, że Frankfurter może składać się wyłącznie z wieprzowiny. Z drugiej strony Wiener Würstchen to mieszanka wołowiny i wieprzowiny.

Przygotowanie: kiełbaski nie należy wrzucać do gotującej się wody! Podgrzewaj kiełbaski w gorącej wodzie przez około 8 minut.

Świetnie smakuje z musztardą i bułką lub jako składnik gulaszu.

Marki: Indyk i kurczak Hütter
Pochodzenie: Austria
Jakość

ocen klientów po polski dla Indyk i kurczak Hütter Parówka wieprzowa "Frankfurter"

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Parówka wieprzowa "Frankfurter"", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder