Papryka i chili firmy Kotányi
-
-
KOTÁNYI Chili Scotch Bonnet rozdrobnione, 24 g
- Ostry i owocowy smak
- Granulowane i suszone
- 100 000 - 300 000 Scoville
-
KOTÁNYI Papryka słodka specjalna, 250 g
- Idealna do każdego rodzaju gulaszu
- Typowa owocowa nuta papryki
- Łagodny aromat owocowy
-
KOTÁNYI Bardzo ostre chili w granulkach, 32 g
- Stopień ostrości w skali Scoville'a: 26.000
- Z dojrzałych strąków chilli
- Owocowy aromat
-
KOTÁNYI Chili z solą morską, 35 g
- Stopień ostrości w skali Scoville'a 8000 - 9500
- W młynku
- 50% chili
-
KOTÁNYI Pieprz cayenne mielony, 38 g
- Drobny proszek
- Delikatny wędzony aromat
- Uniwersalne zastosowanie
-
KOTÁNYI Ostra mieszanka chili, 34 g
- Z papryczkami Scotch Bonnet, chili i solą
- Stopień ostrości w skali Scoville: 25000
- Z solą morską
-
KOTÁNYI Mieszanka chili z wędzoną solą, 53 g
- Wszechstronne zastosowanie
- Bez sztucznego aromatu wędzenia
- Wędzone nad drzewem bukowym
-
-
KOTÁNYI Słodka papryka, 50 g
- Doskonała do potraw jajecznych, ryb i twarogów
- Delikatny słodki smak
- Łagodna i owocowa
-
KOTÁNYI Papryka ostra, 51 g
- Do gulaszu, kurczaka i zupy pomidorowej
- Idealny do kuchni węgierskiej
- Ma pikantny smak
-
KOTÁNYI Papryka wędzona, 70 g
- Idealna do dań rybnych
- Lekko słodki smak
- Wędzona na drewnie dębowym
-
KOTÁNYI Papryka ostra, 50 g
- Niezaprzeczalnie pikantna
- Nie za ostra
- Pikantna ostrość
-
KOTÁNYI BIO Paprika słodka, 55 g
- Doskonała do potraw rybnych i zup
- Lekko słodki smak
- Delikatnie mielona
-
KOTÁNYI Wędzone Chili Chipotle rozdrobnione, 41 g
- Przyjemna ostrość
- Wędzony i orzechowy aromat
- Wędzone nad drewnem orzechowym - pekanem
-
KOTÁNYI Chili Jalapeno rozdrobnione, 28 g
- Ostry smak
- 6.000-12.000 Scoville
- Granulowane i suszone
-
KOTÁNYI Chili w proszku, 50 g
- Pikantna ostrość
- Lekko prażony aromat
- Z chilli, przyprawami i ziołami
Wszystkie ceny zawierają VAT
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino Polska:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 229,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 9.350 art.