Rustichella d'Abruzzo - Oryginalny włoski makaron

Wykonane w tradycyjnym procesie brązu

Najlepsze składniki, takie jak włoska semolina z pszenicy durum, świeże jajka i woda, zamieniają się w pyszny, oryginalny włoski makaron Rustichella d'Abruzzo. Znane rodzaje, takie jak spaghetti, tagliatelle, fusilli, ale także lokalne specjały, takie jak trofie, fregola tostata czy orecchiette, wytwarzane są w tradycyjny sposób metodą brązu. Ciasto makaronowe przeciągane jest przez ręcznie kute płyty z brązu. Następnie makaron powoli i delikatnie suszy się przez maksymalnie 56 godzin.

Idealna chrupkość i wspaniały aromat inspirują fanów makaronów w każdym wieku! Odkryj naszą szeroką gamę pysznych makaronów z Rustichella d'Abruzzo.

Rustichella d'Abruzzo: 34 artkułów

Filtry

Wszystkie ceny zawierają VAT