Scelta Inside Pikantna pasta pomidorowa Bomba!, 200 g
Według włoskiej receptury
23,99 zł
(119,95 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8%
Właściwości i zalety
- Potrójnie skoncentrowana
- Z czerwonym winem i warzywami
- Wegańska
Nr art.: AV-556800, EAN: 5060295380107
Opis
Ta potrójnie skoncentrowana pasta pomidorowa od Scelta Inside zawiera wszystko, czego potrzebujesz, aby udoskonalić domowe włoskie przysmaki!
Wyprodukowana we Włoszech, zawiera najlepszy przecier pomidorowy, wytrawne czerwone wino, świeże warzywa i wybrane zioła i nadaje sosom, zupom, dipom i pastom do smarowania autentyczny, włoski smak!
| Marki: | Scelta Inside |
|---|---|
| Forma diety: | Wegańskie , Wegetariański, Bez glutenu |
| Pochodzenie: | Włochy |
| Uwaga dotycząca przechowywania: | Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni, Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
| Właściwości: | bezglutenowy |
| Producent: | Scelta Inside bv, Villafloraweg 1, 5928, SZ Venlo, Holandia, www.sceltainside.com |
Składniki
koncentrat pomidorowy, czerwone wino , warzywa (marchew, seler, Cebula), olej słonecznikowy, moszcz winogronowy, zioła, sól
Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 628 / 150 kj / kcal |
| tłuszcz | 5,6 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,7 g |
| węglowodany | 17,7 g |
| w tym cukier | 16,3 g |
| substancje balastowe | 5,4 g |
| białko | 3,5 g |
| sól | 1,5 g |
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Scelta Inside Pikantna pasta pomidorowa Bomba!
1 recenzja klienta w innym języku
| 5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
|---|---|---|---|
| 4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
| 1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Nowe artykułu na blogu:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.350 art.