Makaron z Włoch
-
Pasta Mancini Spaghetti, 500 g
- Wyjątkowa jakość
- Przyjemność z sosem lub bez
- Najlepsze odmiany pszenicy, delikatne przetwarzanie
-
Rustichella d'Abruzzo Fettuccine, makaron wstążkowy jajeczny gniazda (250 g)
- Klasyczny kształt makaronu
- Wąski, zwinięty makaron
- Wiele zastosowań
-
Rapunzel Bio spaghetti ryżowe specjalność zbożowa z pełnoziarnistego ryżu, 250 g
- Bezglutenowe
- Nie rozpada się podczas gotowania
- Zbożowy smak
-
Tartuflanghe Tagliolini z jajkiem, torebka (250 g)
- Według tradycyjnej receptury
- Wyprodukowany metodą brązu
- Idealny towarzysz trufli
-
Rapunzel Bio ryżowy makaron Spirelli z pełnoziarnistego ryżu, 250 g
- Wykonane w 100% z ryżu pełnoziarnistego
- Zbożowy smak i konsystencja idealna do gotowania
- Bezglutenowy i wegański
-
Barilla Spaghettini Nr 3, 500 g
- Delikatny i aromatyczny
- Do delikatnych sosów i potraw
- Gotowy w 3 do 5 minut
-
Greenomic Spaghetti z cytryną, 500 g
- Makaron z semoliny z pszenicy durum bez jajka
- Wyprodukowany w procesie z brązu
- Z sokiem z cytryny i kurkumą
-
-
Sapore di Sole Bio Pici makaron z semoliny z pszenicy durum, 500 g
- Aromatyczny i bez jajka
- Toskańska sztuka rzemieślnicza
- Nie rozgotowuje się i syci
-
Rustichella d'Abruzzo Bucatini, 500 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Świetny smak
- Idealny do pożywnych sosów
-
Barilla Collezione Tagliatelle zielone, 500 g
- Aromatycznie ziołowy i wyśmienity
- Wspaniały do dań głównych lub jako dodatek
- Ze szpinakiem i semoliną z pszenicy durum
-
Barilla Collezione Tagliatelle, bez jajka, 500 g
- Aromatyczne i pyszne
- Idealny jako danie główne lub dodatek
- Receptura bez jajka
-
Barilla Penne Rigate, 500 g
- Duży, wyżłobiony i aromatyczny
- Kremowe sosy i dania z piekarnika
- Z semoliną z pszenicy durum bez jajka
-
Tartuflanghe Tagliolini z barolo i truflą, 250 g
- Typowe składniki z Piemontu
- Z letnimi truflami
- Wykonane z pszenicy durum i jaj
-
Rustichella d'Abruzzo Orzo, 500 g
- Idealny jako dodatek
- Z semoliny z pszenicy durum
- Również do zapiekanek i sałatek
-
Rapunzel Organiczny makaron Spaghetti Semola, no.5, 500 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Ostrożnie suszony
- Z produkcji ekologicznej
-
Rustichella d'Abruzzo Tonnarelli, spaghetti z chilli (500 g)
- Specjalność makaronowa z Rzymu
- Do sosów, ryb i mięsa
- Wyprodukowany we Włoszech
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghetti, 500 g
- Szczególnie popularny makaron
- Z lekkimi, płynnymi sosami
- Z semoliny z pszenicy durum bez jajka
-
Artinpasta Fregola Tostata Bio, 500 g
- Prażona Fregola
- Idealne do potraw mięsnych
- Tłoczone przez formy z brązu
-
Rapunzel Bio makaron Farfalle Semola, 500 g
- Z semoliny z pszenicy durum
- Delikatnie suszony
- Doskonały w smaku
-
Rustichella d'Abruzzo Penne rigate, 500 g
- Powierzchnia falista
- Bardzo dobrze wchłania się sosy
- Wyprodukowany w procesie brązu
-
Rustichella d'Abruzzo Pappardelle, makaron wstążkowy jajeczny (250 g)
- Toskańska specjalność
- Szorstka, szeroka powierzchnia
- Popularne zastosowanie jako dodatek
-
Greenomic Tagliatelle z truflą, 250 g
- Makaron z semoliny z pszenicy durum bez jajka
- Wyprodukowany w procesie z brązu
- Z letnim aromatem trufli i borowików
-
Rustichella d'Abruzzo Conchiglioni, naturalny (500 g)
- 6 cm długości
- Z semoliny z pszenicy durum
- Do pomysłowych dań z makaronem
Wszystkie ceny zawierają VAT