Zotter Schokoladen Czekolada pitna nugat z pestek dyni

Styryjska kultura

Ten produkt nie jest już oferowany przez producenta
  • z białą czekoladą
  • do degustacji jako wstrząśnięta lub wymieszana

Opis

Kultura styryjska : Józej Zotter wynalazł bardzo ciemno - zielony nugat z delikatną polewą i wymieszał jego w białej czekoladzie.

Wstrząśnięta:
Trendy i hip: szybka alternatywa dla pokolenia, które chce się bawić: specjalny shaker od Zotter ( uwaga normalny shaker niefunkcjonuje!) wypełnić 0,2 l gorącego mleka , dodać tabliczkę pitną , wstrząśnij tak długo jak chcesz i gotowy jest ten napój!!

Mieszana:
Spowolniona odmiana dla smakoszy i aktywistów powolnego jadania , którzy chętnie biorą czas na posiłek i się nim delektują. Na koniec podgrzać 0,2 - 0,3 litra mleka i je spienić. Dodać tabliczkę i pozostawić w mleku na 1 - 2 minut. Całość ponownie rozstrzepać. Pozostawić na 1 - 2 minut w spokoju dla smaku , aby się aromat w pełni rozwinął. Jescze raz roztrzepać i się delektować!

Dwie formy przygotowania - jeden cel: smak, który długo pozostanie jako wspomnienie na podniebieniu.

Czekolady do picia mogą być przygotowane z mlekiem, mlekiem sojowym, ryżowym , owsianym itd..

Pochodzenie: Austria

Składniki

Składniki:
Surowy cukier trzcinowy °, nasiona dyni ° (29%), masło kakaowe °, pełne mleko w proszku °, słodka serwatka w proszku °, syrop fruktozowo - glukozowy°, odtłuszczone mleko w proszku °, cały cukier trzcinowy °, guma akacjowa °, emulgator: lecytyna sojowa °, sól, wanilia °, cynamon °

Może zawierać śladowe ilości orzechów, orzeszków ziemnych i sezamu.

Wartość odżywcza 100g
Energia kcal 602
Energia kJ 2499
Tłuszcz 45
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe 21
Węglowodany 39
- w tym cukier 35
Białko 9.8
Sól 0,26

Oceń produkt

ocen klientów po polski dla Zotter Schokoladen Czekolada pitna nugat z pestek dyni

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.