Wyjątkowe odmiany kiełbas i salami
Kiełbasa i salami: 1 - 30 z 46 artykułów
-
-
Montaraz Kiełbasa Salchichon Ibérico naturalna z iberyjskiej świni Pata Negra, 300 g
- W naturalnym jelicie
- Najlepsze składniki
- Ze świni na wolnym wybiegu
-
Frierss Wędliny z Karyntii, 120 g
- Z najlepszego lokalnego mięsa
- Według tradycyjnych receptur
- Idealne na wędrówki
-
Frierss Oryginalne kiełbaski domowe z Karyntii grubo rozdrobnione (6 sztuk), 540 g
- Smak pieprzowo-aromatyczny
- Wędzone na drewnie bukowym
- Wielokrotnie nagradzane
-
Frierss Surowa kiełbasa z Karyntii, 200 g
- Regionalna specjalność
- Rustykalny smak
- Dojrzewa przez 8 tygodni
-
Stastnik Kabanosy pikantne, 300 g
- 6 kiełbasek w praktycznym opakowaniu
- Wędzone nad drzewem bukowym
- Z płatkami papryki i jalapeno
-
-
Frierss Oryginalne kiełbaski domowe z Karyntii drobnoziarniste, 180 g
- Wędzone i wolno dojrzewające
- Drobnoziarniste
- Pikantne
-
Stastnik Kiełbaski Heurigenstangerl ostre, 70 g
- Ostry smak
- Kiełbasa parzona bez skórki
- Z wieprzowiny
-
-
-
Stastnik Kabanosy z indyka, 300 g
- Opakowanie 6 sztuk
- Aromatyczne i wędzone
- Alternatywa do kiełbasek z wieprzowiny
-
-
-
Frierss Mortadela w plastrach, 250 g
- Mortadella z Austrii
- 100% lokalna wieprzowina
- Lekko pikantna z delikatnym pieczonym aromatem
-
Frierss Oryginalna kiełbasa z jelenia, 2 szt., 180 g
- Pyszna specjalność
- Ręcznie wykonane
- Wędzone i powoli dojrzewające
-
-
Stastnik Kiełbaski Heurigenstangerl z indyka, 70 g
- Kiełbasa parzona bez skórki
- Bez wieprzowiny
- Delikatny i aromatyczny smak
-
Frierss Kiełbasa surowa Gailtaler, 1 kg
- Wołowina i wieprzowina z Austrii
- Starannie wędzona na drewnie bukowym
- Tradycyjnie przyprawiana
-
Vulcano Vulcanossi, 85 g
- Przyjemne wrażenia smakowe
- Wysokiej jakości surowce i delikatne przyprawy
- Ciemnoczerwony kolor mięsa
-
-
Frierss Salami Truflowe, 60 g
- Szlachetne salami
- Wyrafinowane czarną truflą
- Suszono na powietrzu przez 3 miesiące
-
-
Stastnik Kiełbaski Heurigenstangerl z serem, 70 g
- Smakowita kombinacja
- Z najlepszej wieprzowiny
- Aromatyczny ser Ementaler
-
Frierss Salami wędzone nad sosną, w plasterkach, 100 g
- Czas dojrzewania: 10 tygodni
- Cienko pokrojone
- Z regionalnej wieprzowiny
-
Vulcano Salami z Auersbach z pieprzem, 300 g
- Pikantna
- Z ziarnami pieprzu
-
Stastnik Kiełbaski "Knabberstangerl", 120 g
- Aromatyczne i wędzone
- Z wieprzowiny
- Suszone i wędzone
-
Vulcano Vulcanossi pikantne, 85 g
- Idealne na przystawkę
- Doprawione szczyptą papryki
- Z najlepszego mięsa surowego i boczku
-
Frierss Cacci. Crispac (2 sztuki), 240 g
- Śródziemnomorskie przyprawy
- Powoli dojrzewa
- Łagodny smak
-
Frierss Salami wędzone nad sosną, 1,50 kg
- 10 tygodni dojrzewania
- Specjalność Karyntii
- Delikatny aromat sosny
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Piccantino:
-
Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 229,00 zł
-
Darmowa
wysyłka zwrotna -
24 h Wysyłka
Więcej niż 12.000 art.