Sosy i pesto do gotowania
Szukaj według kategorii
-
-
Curtice Brothers Organiczny keczup, 270 ml
- Wyjątkowo owocowy smak
- Z 77% świeżych pomidorów
- Bez koncentratów i past
-
-
-
Curtice Brothers Musztarda dijon bio, 270 ml
- Łagodna kwaskowatość
- Przyjemnie pikantna
- Z kontrolowanych upraw ekologicznych
-
Chio Sos! hotCHEESE, 200 ml
- Kremowo-pikantny smak sera
- Z owocowymi kawałkami pieprzu
- Z pikantnymi jalapenos
-
Sapore di Sole Bio passata z żółtych pomidorów, 500 g
- 100% przetartych, żółtych pomidorów
- Lekka konsystencja i delikatny smak
- Wyprodukowana delikatnie i tradycyjnie
-
-
-
-
Zwergenwiese Bio musztarda średnio ostra, 160 ml
- Idealna do różnych sosów
- Bez dodatku cukru
- Kremowa konsystencja
-
Alnatura Bio passata pomidorowa, 690 g
- Owocowa i oryginalna
- Kuchnia śródziemnomorska i nie tylko
- 100% ekologiczne pomidory z Włoch
-
ConFusion Zielona tajska pasta curry, 70 g
- Średnio ostra
- Bez dodatków
- Można łączyć na wiele sposobów
-
-
Arche Naturküche Bio Tamari, 750 ml
- Sos sojowy bez pszenicy
- Pikantny, mocny smak
- Idealny do pieczenia i gotowania
-
Greenomic Pesto, z czosnkiem, oliwą z oliwek i chili (135 g)
- Różne rodzaje
- Do typowych włoskich dań z makaronu
- Najlepsze składniki z Toskanii
-
Alnatura Bio keczup pomidorowy, 500 ml
- Owocowy aromat
- Z solą i przyprawami
- Jako sos i do doprawiania
-
-
SteirerKren SteirerKren - chrzan ze Styrii, 100 g
- Uprawa, przetwarzanie, butelkowanie w Styrii
- Smakuje jak świeżo starty
- Bez dodatkowych wzmacniaczy smaku
-
Berghofer Mühle Pesto z pestek dyni i orzecha włoskiego, 100 g
- Z orzechami włoskimi
- Specjalne pesto
- Do makaronu i jako dip
-
-
Alnatura Bio czerwona pasta Thai Curry, 135 g
- Baza do kremowych curry
- Pikantna i ostra z egzotyczną nutą
- Wegańska receptura
-
-
Il pomodoro più buono Przetarte pomidory San Marzano
- Aromatyczne i owocowe
- Z dojrzałych owoców
- Wyśmienita podstawa do zup warzywnych
Wszystkie ceny zawierają VAT